la-peixateria

CONEIX-NOS

Nosaltres

Des de l’any 1995, al mateix centre de La Garriga al Vallès Oriental, Peixateries La Garriga acosta al públic una varietat selecta de peix, marisc i safates amb elaboracions de producte del mar.

Tot el que s’hi ofereix destaca per la seva presentació, frescor i sabor, tant a l’establiment com a la botiga online www.peixaterieslagarriga.cat, on només cal un gest amb el dit des del mòbil per fer una comanda i rebre a domicili.

Peix de Llotja

Toc personal

Al capdavant de l’establiment es troba Susanna Sala, qui selecciona personalment peix i marisc de proximitat a la Llotja d’Arenys de Mar (dimarts i dijous) o bé a la subhasta de Mercabarna on s’ha fet un lloc molt reconegut dins d’uns recintes que havien estat dominat tradicionalment per homes.

Perquè igual que toca el piano, s’ha fet sentir a la subhasta quan “canta” el peix que vol per al gaudi dels seus clients i clientes.

Molt emprenedora, està considerada la precursora a Catalunya d’un model de peixateria fusió quan va incorporar un obrador al seu establiment de 300 m2.

MÉS DE 30 ANYS

La Peixateria

L’establiment, caracteritzat per la modernitat de les instal·lacions i el bon gust en la proposta visual, és el precedent de la botiga online dedicant una atenció exquisida a l’experiència del consumidor.

A l’obrador dins de l’establiment s’elaboren croquetes variades de sípia, de bacallà, de lluç, rap i gambes, així com delicioses broquetes de tonyina o hamburgueses de peix. També seitons al vinagre o escabetx, el famosos bunyols de bacallà. Per suposat, el suquet, que es pot fer de rap però també de lluç, de llobarro o d’orada. Menció honorífica al fumet de la casa, fet amb verdures com porro, api, ceba tomàquet i pastanaga, normalment amb rap i gambes o escamarlà, i que es ven com un producte fresc sense sal ni cap conservant.

Els clients valoren la nostra oferta de peix tan viu i tan fresc i aquest fet em dona els motius que em calen per continuar treballant cada dia amb aquesta dedicació.