Condicions de compra

Venedor, Comerç titular del servei:

PEIXATERIES LA GARRIGA

SUSANNA SALA

NIF 52155440L

C/ Calàbria, 18 08530 La Garriga (Vallès Oriental)

Telèfon: 

938 71 67 54

Comprador

L’usuari que es registri, consignant les seves dades personals en el formulari de compra, un cop hagi acceptat les condicions generales de compra. Per a fer un acte de compra online, l’usuari ha de ser major d’edat.

Qualitat

Seleccionem, controlem i supervisem els nostres productes acomplint amb les més estrictes regulacions sanitàries  i amb segell de qualitat de procedència, entre altres garanties.

Funcionament general

Per a fer les vostres comandes, cal que estigueu registrats, tràmit que només haureu de fer una vegada. Un cop registrats, ja podeu fer la vostra comanda, sol·licitant allò que necessiteu.

Podeu escollir que us portem la comanda al vostre domicili o passar-ho a recollir personalment al propi establiment.

En cas de demanar el servei de repartiment, l’hora de lliurament és aproximada, serà confirmada en el moment de tenir la seva comanda llesta per a enviar, doncs pot variar en funció de la disponibilitat del servei.

El temps mínim entre la realització de la comanda i el seu lliurament és de 2 a 4 hores per als repartiments a la zona propera a la botiga i pot ser superior per a la resta de zones.

Horari de comandes

Les compres es poden realitzar des de qualsevol ordinador o mòbil amb accés a Internet. 

Els productes de la botiga online de Peixateries La Garriga es preparen exactament al mateix obrador de la botiga en els horaris d’atenció al públic, és adir, excepte diumenge i dilluns, així com festius.  Sempre que hi hagi disponibilitat del producte, les comandes rebudes fins 3 hores abans del tancament de la botiga al públic, es gestionaran en el mateix dia (consultar horaris). En cas contrari, la comanda saltarà de dia i el comprador serà advertit. 

Els diumenges i els dilluns no hi ha servei perquè la botiga està tancada. 

Si el lliurament és per un altre dia diferent al de la comanda, cal indicar aquest dia en el mateix procés de comanda, amb una antelació màxima d’11 dies. 

Servei de Repartiment

Les comandes es lliuraran de dimarts a dissabte excepte festius i excepte quan tanqui l’establiment o bé en dies oportunament indicats en els canals socials de Peixateries La Garriga. 

El servei de repartiment a domicili està disponible exclusivament  a les zones compreses en els següents codis postals: 

-08530-La Garriga

-08590- Figaró-Montmany

-08593-Tagamanent

-08591-Aiguafreda

-08592-Sant Martí de Centelles

-08480-08530- L’Ametlla del Vallès

-08415-Bigues i Riells

-08187-Santa Eulalia de Ronçana

-08420- Canovelles

-08401-08402-08403-08521- Granollers i Barri Bellavista

-08520- Corrò d’Avall (Les Franqueses del Vallès)

-08520-Llerona (Les Franqueses del Vallès)

-08520-Marata (Les Franqueses del Vallès)

-08520-Corrò d’Amunt (Les Franqueses del Vallès)

-08430-La Roca del Vallès

-08430- Santa Agnès de Malanyanes

-08440- Cardedeu

-08445-Cànoves i Samalús

És important que quan naveguis al web introdueixis el codi postal que es correspon amb l’adreça de lliurament. 

Només s’accepten comandes online amb lliurament a domicili superiors a 45€. 

En el cas de compres amb imports inferiors, cal venir a recollir la comanda al propi establiment de Peixateries La Garriga al Carrer Calàbria, 18 08530 La Garriga (Vallès Oriental).

Autoritzacions d’accés al repartidor

És responsabilitat del client procurar l’accés al repartidor, podent aquest destinar un màxim de cinc minuts a completar els tràmits necessaris per a accedir a l’àrea restringida de l’immoble.

El client haurà d’estar en la direcció de lliurament en el tram horari que hagi indicat a Peixateries La Garriga.

En cas de trobar-se absent en el moment del lliurament, el nostre personal li deixarà una targeta de visita amb el número de telèfon perquè es posi en contacte i assumeixi un nou lliurament amb la despesa que correspongui o ho passi a recollir.

La recepció de la comanda implicarà la conformitat amb les condicions generals de la botiga online, amb la totalitat del contingut de la comanda, que comporta l’obligació de pagament, així com de l’adreça, data, hora de lliurament i detall del tiquet de la compra que inclou la tarifa del servei.

Les reserves es podran realitzar en el mateix dia o per dates futures sempre que hi hagi disponibilitat. 

Preparació de comandes

En cas de no disponibilitat d’algun producte, seguirem les preferències que el client ens hagi indicat (substituir per producte similar o no servir). No es substituirà un producte similar quan l’import sigui superior al del producte sol·licitat.

Devolucions, garantia legal i dret a desistiment

Si el client no queda satisfet amb la seva compra es compensarà l’import. Per a obtenir això, és imprescindible la devolució del producte amb el tiquet de compra en el nostre punt de venda al públic al carrer Calàbria, 18 08530 La Garriga (Vallès Oriental)

Com es tracta d’un producte fresc no s’acceptarà la devolució superada la data de caducitat o de productes sense el seu precinte original, por raó d’higiene i salut.

Assisteix al client tota garantia legal que sigui de conformitat amb la normativa vigent.

Vigència de preus

Els preus aplicats seran els vigents per a cada producte en la data de la seva incorporació a la comanda i es mantindran durant els 11 dies següents a la data de confecció de la comanda inicial. Transcorregut aquest termini, els preus s’actualitzaran aplicant-se els vigents en la data en la qual s’accedeixi a modificar  la comanda. En el cas dels productes a pes el preu final s’adequarà a la quantitat servida.

Alguns dels preus en el punt de venda físic poden diferir als de la botiga online.

Les “Llistes guardades” no tenen consideració de comandes i els preus reflectits no són vinculants.

Tots els preus inclouen els impostos de vigent aplicació.

Formes de pagament

Efectiu només per a recollida a la botiga física segons el disposat a la Llei 7/2012, de 29 d’octubre

Targetes bancàries de crèdit o dèbit:

Visa, Visa Electron, 4b, 6000 i Master Card.

Seguretat en les transaccions

Tramitem les comandes garantint que les dades del client es transmeten per connexió segura, encriptada i protegida segons el protocol Secure Socket Layers (SSL).

Confidencialitat i protecció de dades

Peixateries La garriga es compromet a la protecció i confidencialitat de les dades personals dels usuaris del nostre web, restant aquestes dades allotjades en un servidor segur.

Per a  accedir i utilitzar el servei de compra online és necessari que el client faciliti les dades personals assenyalades com a obligatòries, que hauran de ser exactes i reals. En cas contrari, no es podrà formalitzar el registre i no es podrà accedir i utilitzar el servei de compra online.

Les dades seran incorporades a un fitxer titularitat de Peixateries >La garriga amb la finalitat de facilitar la tramitació de la vostra comanda) i utilitzades per a ús intern així com per a informar al client de productes i serveis amb la finalitat d’oferir un tractament més personalitzat.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), com a client de Peixateries La Garriga pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades comunicant per escrit a Peixateries La Garriga, C/ Calàbria, 18 08530 La Garriga (Vallès Oriental).

Utilitzem “cookies” per a millorar l’experiència de les visites al nostre portal i personalitzar la navegació. Els usuaris poden eliminar les cookies des del navegador.

Legislació aplicable

Per a conflictes en la interpretació i execució derivats de la present compravenda serà aplicable la legislació territorial vigent.

Atenció al client

Per a qualsevol petició d’informació o per resoldre qualsevol dubte, contacti per e-mail a comandes@peixaterieslagarriga.cat
o al telèfon: 938 71 67 54

Hi ha disponibles fulls de reclamacions a disposició del consumidor i usuari. Poden sol·licitar-los al nostre punt de venda de Peixateries La Garriga, C/ Calàbria, 18 08530 La Garriga (Vallès Oriental).